menu
Word Lid
Vergunning Hondapark in orde, druk Vlaams Belang loont!

Na de vele initiatieven en acties in Balen-Olmen en de vragen en tussenkomsten door onze fractieleider Chris Janssens in het Vlaams parlement is de vergunning voor het Hondapark terug in orde. De druk die we zetten op minister Demir heeft gewerkt en leidde tot deze heugelijke afloop in dit dossier.

"Demir levert een vergunning af voor één omloop voor hoogdynamische motoren voor trainingen van 1800 meter, één beginnersomloop voor minder dynamische motoren van 600 meter en één mini-omloop voor kinderen van 300 meter," zo lezen we in een mail die we ontvingen op dinsdag 28 september 2021. Deze mail was een antwoord op een aanvraag van onze afdeling om de ruim 800 opgehaalde handtekeningen voor het behoud van het Hondapark te mogen afgeven op het kabinet van de minister.

Toeval of niet, maar de vergunning voor het motorcrossterrein werd goedgekeurd de dag nadat onze vraag tot ontmoeting met de minister werd verzonden. We danken alvast iedereen die mee geloofde in de goede afloop en mee zijn of haar schouders onder onze acties heeft gezet. Op het Vlaams Belang mag u rekenen!

Lees hieronder alle initiatieven die het Vlaams Belang nam in dit dossier:

https://balen.vlaamsbelang.org...

https://balen.vlaamsbelang.org...

https://balen.vlaamsbelang.org...

https://balen.vlaamsbelang.org...

https://balen.vlaamsbelang.org...

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF