menu
Word Lid
Vlaams Belang stelt lijsttrekker voor op druk bijgewoond Sinterklaasfeest.

Nadat Sinterklaas de harten van meer dan 50 kinderen sneller had doen slaan op een druk bijgewoond Sinterklaasfeest , waren de minder jonge leden welkom op een vervroegde Oudjaarsreceptie. Op deze receptie werd de 62-jarige Theo Niessen voorgesteld als lijsttrekker voor de komende gemeenteraads- verkiezingen.

Theo Niessen heeft er een carrière opzitten als rijkswacht BOB-er en hoofdinspecteur bij de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) in Brussel. Hij weet dus als geen ander wat hij niet wil in zijn mooie gemeente Balen-Olmen.

De speerpunten waarmee Theo Niessen en zijn Vlaams Belang naar de kiezer zullen trekken, moeten ervoor zorgen dat Balen-Olmen de landelijke gemeente blijft die het momenteel is.

Het aanleggen van een leegstandsregister en bijhorende belasting moet de verloedering van de dorpskern tegengaan. 

Een drugsvrije veilige gemeente staat ook bovenaan de prioriteitenlijst van Vlaams Belang.

Verder wil Vlaams Belang een meldpunt voor dierenmishandeling en -verwaarlozing , een aanspreekpunt voor mensen met een beperking en hierbij aansluitend meer aangepaste sociale woningen voor andersvaliden en om zwerfvuil en sluikstorten tegen te gaan moet de kostprijs van het containerpark naar beneden of eventueel onderzocht worden of het gratis kan.

Theo Niessen zal voor de eerste keer in Balen-Olmen een volledige lijst presenteren aan de kiezer. Volgens Theo is dit het bewijs dat er veel te gebeuren staat in Balen- Olmen. Nog nooit heb ik zoveel mensen mogen ontmoeten die op onze lijst willen staan en zeker voor onze partij zullen stemmen. Dit maakt me hoopvol. Zo besluit Theo.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF